Kickis Blogg

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2011

trött trött trött

Av Kicki - 11 augusti 2011 14:11

Var till doktorn imorse och blev sjukskriven tom 4sept samt remitterad till Spine Center på Löwenströmska sjukhuset i Upplandsväsby. Det lär visst vara landets bästa ryggklinik typ.

Hoppas nu inte att det dröjer alltför länge till jag får komma dit...


Mina boots har äntligen kommit. 3 av 4 iallafall. (den 4 restad)

jag fick avin i förmiddags och gissa om jag blev sur när jag kollade på den. den är utställd den 5 augusti!! varför i helvete har jag inte fått avin förrn idag kan man undra???


Nu har jag då fått se en Easyboot trail i verkligheten. Jag tycker den ser jättestor ut, känns som den kommer vara för stor på gubbens bakfötter men det återstår att se. Jag ska prova imorgon. passar de inte så byter jag till ett par Glove till istället.

  

Ryggen är så jobbig att jag inte ids ta mig ut till stallet idag heller... och jag är trött som ett stök, jag har ju fan inte sovit okej på en hel vecka.

Inatt fick jag hämta in en soffryggkudde o lägga i sängen så jag fick upp benen. då gick det bättre och jag fick sova gott andra halvan av natten.


i förmiddags fick jag fikabesök av en arbetskamrat. hon har genomgått ungefär samma som jag och blivit opererad för sitt diskbråck. Inte för att vi snackade så mkt rygg men det var iaf trevligt att gagga lite en stund.

sen for jag till jobbet med sjukintyget o därefter till ica för att hämta paketet o handla lite...

nu känns det definitivt som om jag gjort min dag...

funderar på att gå å ta en tupplur..

jag är TRÖTT!


hej så länge/K

 
 
Viveca

Viveca

11 augusti 2011 22:17

Fy det låter som om du har det riktigt jobbigt nu. Bra att du fått remiss till specialist i alla fall. Mats håller också på med ryggutredning. Det går inte fort. Hoppas att du kryar på dig såpass att du får sova för utan sömn blir allt mycket jobbigare ju. Många kramar!

http://perasperaadastra.bloggplatsen.se

Kicki

11 augusti 2011 22:22

det blir ju det. det blir ingen ordning på nånting utan sömn =(

 
Anne-Lie

Anne-Lie

11 augusti 2011 22:18

Håller tummarna att du får en tid snabbt!
Det är ett elände med ryggar oavsett vad felet är. Jag har visserligen inte diskbråck men väl gamla frakturer på två utskott som gör att det drar lite snett och vint... Tränar jag inte så som jag gör idag så funkar jag inte...och då är det ändå 22-år sedan jag gjorde mig illa =/

http://monzan.bloggplatsen.se

Kicki

11 augusti 2011 22:22

ja det är väl så..en gång kvaddat alltid kvaddat.. =(

 
Kim

Kim

12 augusti 2011 00:15

Stackars dej!
Så jobbigt när man inte kan sova ordentligt.

Spännande med nya boots, fast det vore praktiskt med fyra stycken ;)

Jag har tre kuddar i min säng, en för knoppen, en strax ovanför knävecken när jag ligger på rygg och en mellan knäna när jag ligger på sidan.

Hoppas du sover gott nu,kram


http://varmt.bloggplatsen.se

Kicki

12 augusti 2011 09:20

hehe ja fyra är bäst, men jag har det jag behöver ändå. den som var restad var dessutom en trail, som jag inte är helsäker på att jag ska ha iallafall.

jag har en hel massa kuddar i sängen =) knäkudde måste man ha, o nåra andra att välja på beroende på hur man ligger hihi

 
Stina

Stina

12 augusti 2011 07:59

Skönt att du fått specialistremiss nu då iaf. Det är inte det lättaste att få kan jag konstatera efter mina ryggproblem.
Jag är så glad varje dag som ryggen håller, jag höll på att bli helt knäckt när det var som värst så jag känner SÅ med dig nu !!!
Kram !

http://billiejean.bloggplatsen.se

Kicki

12 augusti 2011 09:22

ja det är kanon! och att jag inte behövde gå via nån ortoped eller nåt på sjukhuset först!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki - 15 april 2015 11:21

I förra veckan var jag med Marika o tjejerna på shoppingrunda till Horze, Hööks och Börjes. Köpte mig ett par nya stigbyglar, Compositi Reflex.    Har varit sugen att testa såna eftersom jag har ett knä som gnäller till o från. De är ordentligt ...

Av Kicki - 17 mars 2015 14:51

Ledig dag och härligt väder betyder givetvis hästmys. Idag i sällskap av Cecilia som även hon var ledig      Först provade vi hennes nyinköpta sadel på Shess. Jag sadlade på Bullegulle och så tog vi en lufstur i skogen tillsammans.   Nu så ...

Av Kicki - 9 mars 2015 20:40

Inledde dagen, denna härligt vårliga dag, med en mysig tur i solskenet tillsammans med Marika och Mozart.       Vi bara myste av värmen och de isfria vägarna, pyssel o gos med hästarna . Man dröjde sig kvar i stallet bara för att man ville s...

Av Kicki - 8 mars 2015 15:47

....lyckas man liksom inte alls med bilderna....De flesta jag tog idag "råkade" bli i motljus eller annat skrutt. Men de inte allt för katastrofala får väl bilda ett inlägg här iallafall...   Idag småpysslade jag lite ihop med Julia. Eftersom d...

Av Kicki - 5 mars 2015 14:35

Strålande härligt väder idag!   Den typ huvudlösa Bulle har börjat fälla en aning.    Men varje vår ställer jag mig frågan: varför släpper alltid det vita först??  Har aldrig lyckats ta reda på svaret på den frågan men många bekräftar att det...

Medlem i Team Easyboot

 

 

      

 

Vinur frá Götu *1985*

          

Tinky *1997* (min bonushäst)

  

 

Scuzzies A tiqne "Sessa"

 

Easycare.inc - Easyboot

  

 

Varför barfota?

 (En kort artikel på engelska)

Barfotalänkar

EASYBOOTS i Sverige

Foder o annat matnyttigt

Hästsport o sånt

Andra Bloggar

Senaste inläggen

Arkivet

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards